Sprememba naročila Dokončaj spremembo

Dodano v košarico

Sestavine za 4 porcije

Za predjed:

  • 2 paketa sušija GOURMET

Za glavno jed:

  • MSC-file divjega lososa GOURMET

Za prilogo:

  • 300 g krompirja
  • bio grško oljčno olje KLOSTER TOPLOU
  • 12 grških oliv LYTTOS (izkoščičenih)
  • 1 čajna žlička provansalskih zelišč LE GUSTO
  • 400 g mešane bio zelenjave NATUR AKTIV (zamrznjene)
  • 1 čajna žlička peteršilja LE GUSTO
  • mleti poper LE GUSTO
  • 30 g čajnega masla MILFINA
  • jodirana sol

Priprava

Provansalski krompir:

  1. Olupljen krompir razpolovimo, ga skuhamo v soljeni vodi in odcedimo. V ponvi segrejemo oljčno olje, dodamo provansalska zelišča in na kolobarje narezane olive ter na hitro popražimo. Dodamo kose krompirja, jih rahlo popečemo in na koncu po potrebi dosolimo.

Maslena zelenjava:

  1. Maslo segrejemo in na njem popražimo mešano zelenjavo, ki je lahko zamrznjena ali odtaljena. Tik pred serviranjem jo začinimo s soljo, poprom in peteršiljem.

File divjega lososa:

  1. Zamrznjen file položimo v pekač, ki smo ga obložili s papirjem za peko, ter ga približno 30–40 minut pečemo v pečici, segreti na 200 °C. K fileju divjega lososa postrežemo provansalski krompir in masleno zelenjavo. Kot predjed ponudimo različne kose HOFERjevega sušija Sunakku in Yorokobi, ki jih serviramo na skupnem pladnju.

*Za dodajanje več kot 15 izdelkov je potrebna prijava.